Menukort restaurant

Mad ud af Huset

Når det skal være festligt og godt

Menuer

Buffeter

Tilvalg

Praktisk info

 Menuer og buffeter herunder er blot forslag og kan sammensættes på kryds og tværs

– eller måske bestå af noget helt andet.

Vi anbefaler et møde med køkkenchefen ☺

Forretter

Laks marineret med rosa peber                                                        Kr. 95,-
med rygeostecreme, radiser og rugbrødschips

Lynstegt tun carpaccio.                                                                         Kr. 110,-
med langtidsbagte tomater og pamesankiks

Seranoskinke med melon                                                                     Kr. 95,-
med salsa og sprødt

Røget andebryst                                                                                        Kr. 95,-
med æble/tranebærkompot, chips og ristede græskarkerner

Laksemousse af varmrøget laks                                                        Kr. 95,-
på salat med syltede rødløg og friterede kapers

Cremet fiskesuppe                                                                                   Kr. 85,-
med fiskestykker og skaldyr, persilleolie og urter

Alle forretter leveres med hjemmebagt brød og økologisk smør

Hovedretter

Lammeculotter                                                                                            Kr. 210,-
stegt med hvidløg og citron, rå syltede rabarber, bagte rodfrugter,
knust kartoffel og skysauce

Helstegt kalvefilet                                                                                      Kr. 225,-
med bagte tomater, små stegte kartofler, bønner med rødløg og italliennesauce

Langtidsstegt kalveculotte                                                                      Kr. 210,-
med ristede svampe og kål, stegte kartofler med timian og svampesauce

Let sprængt svinefilet                                                                                Kr. 195,-
med bacon og figner, bagte pastinakker, stegte kartofler og æblesky

Helstegt oksemørbrad                                                                              Kr. 245,-med Pommes Anna, grøntsagssauté og rødvinssauce

Desserter

Æbletærte                                                                                                        Kr. 85,-
med kanelsyltede brombær og flødeskum

Syltede blommer                                                                                         Kr. 95,-
med portvinscreme og sprødt

Brownie                                                                                                           Kr. 95,-
med nødder, råsyltede bær og vaniljecremefraiche

Karamel/mandel tærte                                                                             Kr. 95,-
med citronmousse og flødeskum 

Festmad ud af Huset

Buffet

Buffet 1

Rejesalat med agurk og citron samt parmesankiks

Fennikelmarineret laks med fenikel crudité og ladridscreme

Seranoskinke med tomatsalsa

Letsprængt svinefilet med bacon og figner

Langtidsstegt kalvetyksteg med bagte rodfrugter

Savoykålssalat med bagte tomater og saltede mandler

Babysalat med sweet chili drops, semi dried tomater og oliven

Brownie med syltede bær og flødeskum

Kr. 375,- pr. person

Buffet 2

Limemarineret laks med peberrodscreme

Krabbesalat med asparges og dild

Syltet svinemørbrad med mango slaw

Helstegt oksefilet som roastbeef med bagte løg og tatarsauce

Kyllingebryst med stegte druer og svampe

Pastasalat med grillede peberfrugt

Sprød salat med grillet artiskok og tranebær

Osteanretning med 3 slags ost og hjemmelavet tilbehør

Kr. 395,- pr. person

 

Buffet 3

Tigerrejer med chili og hvidløg

Lynstegt tun med balsamico og syltede figner

Kyllingebryst i tomatflødesauce med oliven og oregano

Mørbradbøffer med champignin a la creme

Kalvefilet stegt med nødder og æbler

Flødekartofler med ost og bacon

Salat med brødcroutons, syltede rødløg og tranebær

Durum hvedekernesalat med semidried tomater og basilikum

Mandel/karameltærte med lemoncurd og flødeskum

Kr. 410,- pr. person

Alle buffeter leveres med hjemmebagt brød og økologisk smør

Festmad ud af Huset

Tilvalg

Til velkomst

Dry snack                                                                                                       Kr. 95,-
Soyaristede mandler, krydret sprød pasta, peanuts m.m

Rodfrugtechips                                                                                           Kr. 110,-

Mini butterdejsskaller                                                                             Kr. 95,-
med rejemousse og rogn

2 slags kanapéer                                                                                         Kr. 95,-

 

Til kaffen

Hjemmebagte småkager                                                                          Kr. 25,-

Hjemmelavet petit four pr. stk.                                                            Kr. 25,-

Fyldt chokolade                                                                                           Kr. 45,-

Hjemmebagt kage                                                                                      Kr. 50,-

Hjemmelavede træstammer                                                                 Kr. 45,-

Lagkage                                                                                                          Kr. 60,-

Natmad

3 mini fingersandwich med hjemmelavet fyld                             Kr. 85,-

Løgsuppe med ostebrød                                                                          Kr. 95,-

Aspargessuppe med fløde og kødboller                                           Kr. 95,-

Cremet svampesuppe med brødcrou                                                Kr. 95,-

Frikadeller med kartoffelsalat                                                             Kr. 95,-

Pølsebord med tilbehør                                                                          Kr. 95,-

 

Har I andre ønsker, er det sikkert også en mulighed ☺
Festmad ud af Huset

Praktiske informationer

Minimums antal

Både buffeter og menuer kan bestilles til min. 10 personer.

Kørsel

Vi bringer gerne ud og gør det uden beregning i
3250 Gilleleje.
Udenfor Gilleleje må påregnes tillæg afhængig af afstand.

Anretning af buffeter

Vi anretter som udgangspunkt buffeterne på porcelæn, som bedes leveret retur til hotellet.
Det er også muligt at få leveret på engangsfade,
hvis det ønskes.

Hjælp til anretning af menuer

Til menuerne anbefaler vi lidt køkkenhjælp
(anretning, opvarmning, skære kød)

Kok

Ønsker man en kok “med i købet”
er prisen kr. 600,- pr. time.

Kom gerne forbi og få en snak om mulighederne

Menukort restaurant

Hvis du overvejer at holde festen på Hotel Gilleleje Strand

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

CVR.nr. 38099922

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk