
Mad ud af Huset
Når det skal være festligt og godt
Menuer
Buffeter
Tilvalg
Praktisk info
Menuer og buffeter herunder er blot forslag og kan sammensættes på kryds og tværs
– eller måske bestå af noget helt andet.
Vi anbefaler et møde med køkkenchefen ☺
Forretter
Laks marineret med rosa peber Kr. 95,-
med rygeostecreme, radiser og rugbrødschips
Lynstegt tun carpaccio. Kr. 110,-
med langtidsbagte tomater og pamesankiks
Seranoskinke med melon Kr. 95,-
med salsa og sprødt
Røget andebryst Kr. 95,-
med æble/tranebærkompot, chips og ristede græskarkerner
Laksemousse af varmrøget laks Kr. 95,-
på salat med syltede rødløg og friterede kapers
Cremet fiskesuppe Kr. 85,-
med fiskestykker og skaldyr, persilleolie og urter
Alle forretter leveres med hjemmebagt brød og økologisk smør
Hovedretter
Lammeculotter Kr. 210,-
stegt med hvidløg og citron, rå syltede rabarber, bagte rodfrugter,
knust kartoffel og skysauce
Helstegt kalvefilet Kr. 225,-
med bagte tomater, små stegte kartofler, bønner med rødløg og italliennesauce
Langtidsstegt kalveculotte Kr. 210,-
med ristede svampe og kål, stegte kartofler med timian og svampesauce
Let sprængt svinefilet Kr. 195,-
med bacon og figner, bagte pastinakker, stegte kartofler og æblesky
Helstegt oksemørbrad Kr. 245,-med Pommes Anna, grøntsagssauté og rødvinssauce
Desserter
Æbletærte Kr. 85,-
med kanelsyltede brombær og flødeskum
Syltede blommer Kr. 95,-
med portvinscreme og sprødt
Brownie Kr. 95,-
med nødder, råsyltede bær og vaniljecremefraiche
Karamel/mandel tærte Kr. 95,-
med citronmousse og flødeskum
Festmad ud af Huset
Buffet
Buffet 1
Rejesalat med agurk og citron samt parmesankiks
Fennikelmarineret laks med fenikel crudité og ladridscreme
Seranoskinke med tomatsalsa
Letsprængt svinefilet med bacon og figner
Langtidsstegt kalvetyksteg med bagte rodfrugter
Savoykålssalat med bagte tomater og saltede mandler
Babysalat med sweet chili drops, semi dried tomater og oliven
Brownie med syltede bær og flødeskum
Kr. 375,- pr. person
Buffet 2
Limemarineret laks med peberrodscreme
Krabbesalat med asparges og dild
Syltet svinemørbrad med mango slaw
Helstegt oksefilet som roastbeef med bagte løg og tatarsauce
Kyllingebryst med stegte druer og svampe
Pastasalat med grillede peberfrugt
Sprød salat med grillet artiskok og tranebær
Osteanretning med 3 slags ost og hjemmelavet tilbehør
Kr. 395,- pr. person
Buffet 3
Tigerrejer med chili og hvidløg
Lynstegt tun med balsamico og syltede figner
Kyllingebryst i tomatflødesauce med oliven og oregano
Mørbradbøffer med champignin a la creme
Kalvefilet stegt med nødder og æbler
Flødekartofler med ost og bacon
Salat med brødcroutons, syltede rødløg og tranebær
Durum hvedekernesalat med semidried tomater og basilikum
Mandel/karameltærte med lemoncurd og flødeskum
Kr. 410,- pr. person
Alle buffeter leveres med hjemmebagt brød og økologisk smør
Festmad ud af Huset
Tilvalg
Til velkomst
Dry snack Kr. 95,-
Soyaristede mandler, krydret sprød pasta, peanuts m.m
Rodfrugtechips Kr. 110,-
Mini butterdejsskaller Kr. 95,-
med rejemousse og rogn
2 slags kanapéer Kr. 95,-
Til kaffen
Hjemmebagte småkager Kr. 25,-
Hjemmelavet petit four pr. stk. Kr. 25,-
Fyldt chokolade Kr. 45,-
Hjemmebagt kage Kr. 50,-
Hjemmelavede træstammer Kr. 45,-
Lagkage Kr. 60,-
Natmad
3 mini fingersandwich med hjemmelavet fyld Kr. 85,-
Løgsuppe med ostebrød Kr. 95,-
Aspargessuppe med fløde og kødboller Kr. 95,-
Cremet svampesuppe med brødcrou Kr. 95,-
Frikadeller med kartoffelsalat Kr. 95,-
Pølsebord med tilbehør Kr. 95,-
Har I andre ønsker, er det sikkert også en mulighed ☺
Festmad ud af Huset
Praktiske informationer
Minimums antal
Både buffeter og menuer kan bestilles til min. 10 personer.
Kørsel
Vi bringer gerne ud og gør det uden beregning i
3250 Gilleleje.
Udenfor Gilleleje må påregnes tillæg afhængig af afstand.
Anretning af buffeter
Vi anretter som udgangspunkt buffeterne på porcelæn, som bedes leveret retur til hotellet.
Det er også muligt at få leveret på engangsfade,
hvis det ønskes.
Hjælp til anretning af menuer
Til menuerne anbefaler vi lidt køkkenhjælp
(anretning, opvarmning, skære kød)
Kok
Ønsker man en kok “med i købet”
er prisen kr. 600,- pr. time.
Kom gerne forbi og få en snak om mulighederne

Hvis du overvejer at holde festen på Hotel Gilleleje Strand

I hjertet af byen
Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven
Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.

Med havnen som nabo
Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse
Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.
Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk