
FROKOST MENUKORT
Restaurant Gilleleje Strand • Bordbestilling på 48 30 05 12
Køkkenets åbningstid: Alle dage kl. 12.00-16.00
Smørrebrød
Alt fisk som indgår på vores smørrebrødsseddel er frisk fisk som bliver købt på fiskeauktion i Gilleleje og leveres alle ugens syv dage fra Fiskernes Deli på Gilleleje havn.
Marineret Julesild Kr. 55,-
Køkkenets marinerede julesild serveret med løg, æg, kapers
og friske krydderurter
Hjemmerørt karrysild Kr. 55,-
Hjemmelavede i lækker karrydressing med æg, løg og kapers
Stegt sild Kr. 95,-
Hjemmelavet stegt sild i eddike med bløde løg og kapers
Sprødstegt rødspættefilet Kr. 95,-
Pankopaneret rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade,
citron og friske krydderurter
Gilleleje Strands ”Rejemad” Kr. 119,-
Store håndpillede koldvands rejer på friskbagt franskbrød serveret
med hjemmerørt mayonnaise, slikasparges og friske krydderurter
Æg og rejer Kr. 75,-
Æg med håndpillede store koldvands rejer, hjemmerørt mayonnaise,
citron og friske krydderurter
Gravad laks Kr. 85-
Hjemmegravad laks med rævesauce, citron og dild
Hønsesalat Kr. 75,-
Hotel Gilleleje Strands berømte hønsesalat på friskbagt franskbrød,
rørt med champignon, æbler, grov sennep og mayonnaise,
serveret med sprød bacon
Hjemmelavet sylte Kr. 95-
Den klassiske med sennep og hjemmesyltede rødbeder
Gammel ost Kr. 75,-
Serveret med fedt, løg, sky og rom.
Jule-frokostbræt Kr. 165,-Alle vores bedste lækkerier serveret på et bræt.
Marineret Julesild med æg og kapers,
sprød rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron,
sylte med sennep og rødbeder, 2 slags danske oste med hjemmelavet garniture og hjemmelavet ris a la mande med køkkenets kirsebærsauce
Det lune og det lette
Lun leverpostej Kr. 75,-
Køkkenchefens hjemmebagte leverpostej serveret med
ristede svampe, hjemmesyltet surt og sprødstegt bacon
Stjerneskud Kr. 149,-
Klassikeren med sprødstegt rødspættefilet og hvidvinsdampet rødspættefilet.
Serveret på smørstegt brød med store håndpillede koldvands rejer,
røget laks, hjemmerørt Thousand Island-dressing, asparges, citron og
friske krydderurter
Pariser Bøf Kr. 135,-
Rosa stegt hakkebøf på smørstegt brød serveret med grov pickles,
revet peberrod, kapers, hakket rødløg, hjemmesyltede rødbeder,
rå æggeblomme og friske krydderurter
Burger og fritter Kr. 155,-
220 g oksebøf i hjemmebagt bolle med ost, bacon, salat, tomat, agurkesalat, syltede rødløg, salatmayonnaise og sprøde pommes frites
Spørg personalet angående allergener

Bordbestilling på 48 30 05 12

I hjertet af byen
Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven
Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.

Med havnen som nabo
Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse
Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.
Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk
Hotel Gilleleje Strand
Vesterbrogade 4B, Torvet
3250 Gilleleje
Tlf: +45 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk
