JUL OG NYTÅR UD AF HUSET

Jul og nytår i ro og mag – Maden den ta’r vi os af…

Om det er den stemningsfulde julemiddag, julefrokosten eller den festlige nytårsmenu

Julemiddag

Nytårsmenu

Julefrokost

Julelækkerier

Juleaften… Åh hvor er du sød

Vi sørger for at ingen lider nød

Julemiddag ud af huset

Julemiddag

Klassisk Juleand

Med hjemmelavet rødkål,
brunede – og hvide kartofler,
æbler & svesker
og flødesauce
Ris a la mande
Med kirsebærsauce og mandel

Kr. 255,-

Tillæg hjemmebagte småkager                           Kr. 20,-
Tillæg hjemmelavet konfekt                                  Kr. 30,-
Tillæg både småkager og konfekt                      Kr. 40,-

Julemiddagen skal bestilles senest d. 21. december kl. 17.00
og afhentes på Hotel Gilleleje Strand d. 24. december kl. 13 – 15

Vi tager forskud på julerierne
med et glas portvin og en småkage smile

Lækker nytårsmenu

Når det skal være festligt og godt…

 

Cremet jomfruhummer bisque med haler
og jordskokkechips

Tuncarpaccio med urter og sennep, langtidsbagte
tomater, parmesankiks og balsamicoglace

Bøf af oksemørbrad med grøntsagssautee,
cremet svampesauce og knust kartoffel med urter

Taleggio med figenkompot,
ristede græskarkerner og knækbrød

Gateau Marcel med råsyltede bær,
citronsne og cointreau creme

Tre retter Kr. 355,-

Fire retter Kr. 395,-

Fem retter Kr. 445,-

 

 

Tilkøb:

Appetizer:
Skiver af urtepandekage
med flødeost og røget laks
samt olivenbutterdejssnegle
Kr. 50,-

Hjemmebagte kransekagestykker
Kr. 30,-

3 stk. hjemmelavet chokolade
Kr. 50,-


Nytårsmenuen skal forudbestilles senest

d. 28. december kl. 17.00 og afhentes på hotellet
d. 31. december mellem kl. 14.00 og 16.00

Her tager vi forskud på festlighederne med et glas bobler smile

Julefrokost

En hyggelig tradition

Julefrokost 

 

  • Gilleleje Strands julesild med æg og kapers
  • Sprød rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hjemmegravad laks med rævesauce
  • Rejesalat med agurk og krydderurter
  • Grønlangkål med glaseret skinke
  • Confiteret andelår med
    grønkålssalat med clementiner og mandler
  • Osteanretning med hjemmelavet tilbehør
  • Hjemmelavet ris a la mande med husets kolde kirsebærsauce

Kr. 295,-

Min. 4 couverter 

Jul på Hotel Gilleleje Strand

Køkkenet har haft travlt – med julelækkerier…

Ta´lækkerierne med hjem…

Hyggekurv

Hjemmebagte småkager og konfekt

Kr. 85,-

Julesmåkager med hjem

  • 200 g        Kr. 50,-
  • 1/2 kg       Kr. 100,-
  • 1 kg           Kr. 175,-

 

Julekonfekt med hjem:

  • 10 stk.      Kr. 200
  • 20 stk.     Kr. 375,-
  • 30 stk.     Kr. 450,-

Køkkenets åbningstider:

Åbningstider i julen 2020

Torsdag d. 23. december Kl. 12.00-16.00
Fredag d. 24. december LUKKET
Lørdag d. 25. december LUKKET
Søndag d. 26. december Kl. 12.00-20.00
Mandag d. 26. december Kl. 12.00-20.00
Tirsdag d. 27. december Kl. 12.00-20.00
Onsdag d. 28.dec. Kl. 12.00-20.00
Torsdag d. 29. december Kl. 12.00-20.00
Fredag d. 30. december Kl. 12.00-21.00
Lørdag d. 31. december Kl. 12.00-16.00
Søndag d. 1. januar – torsdag d. 6. januar LUKKET
Fredag d. 7. januar Kl. 12.00-21.00
Lørdag d. 8. januar Kl. 12.00-21.00
Søn. d. 9. januar Kl. 12.00-20.00

Åbningstider i julen2 2020

Møder og konferencer

Stemningsfulde rammer og udsøgt service

Skal du have fest?

Vi har lokalerne …

Værelser på Hotel Gilleleje Strand

– med en udsigt der er værd at skrive hjem om …

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet 3250 Gilleleje Tlf: +45 48 30 05 12 Mail: hotel@gillelejestrand.dk
Hotel Gilleleje Strand er medlem af Small Danish Hotels