JUL OG NYTÅR UD AF HUSET
Jul og nytår i ro og mag – Maden den ta’r vi os af…
Om det er den stemningsfulde julemiddag, julefrokosten eller den festlige nytårsmenu
Julemiddag
Nytårsmenu
Julefrokost
Juleaften… Åh hvor er du sød
Vi sørger for at ingen lider nød
Julemiddag
Andebryst og
confiteret andeoverlår
med hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler,
æbler & svesker og andeflødesauce
Ris a la mande
med kirsebærsauce og mandel
Kr. 329,-
Julemiddagen skal bestilles senest d. 21. december kl. 17.00
og afhentes på Hotel Gilleleje Strand d. 24. december kl. 13 – 15
Vi tager forskud på julerierne
med et glas portvin og en småkage
Cremet jomfruhummer bisque
med jomfruhummer,
grøntsagschips og dildpanko
Bøf af oksemørbrad (200 g)
med grøntsagssautee, pomme rouleé
og portvinssauce
Gateau Marcel
med råsyltede bær og passionscreme
Tre retter Kr. 469,-
Nytårsmenuen
skal forudbestilles
senest d. 28. december kl. 16.00
og afhentes på hotellet
d. 31. december
mellem kl. 14.00 og 16.00
Her tager vi forskudpå festlighederne
med et glas bobler
Julefrokost
1. servering
- Karrysild med æbler og selleri
- Stegt sild med dildmayo og æg
- Sprødstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
- Æg og rejer med grøn mayo
- Lakridsgravad laks med fennikel og rævesauce
2. servering
- Hønsesalat med sprødstegt bacon
- Brandy-leverpostej med svampe og bacon
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Julemedister med grønlangkål
- Confiteret and med brunede kartofler og hjemmelavet rødkål med appelsin og kanel
3. servering
- Brieost med chutney og sprøde kiks
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Kr. 439,-
Køkkenets åbningstider:
Lørdag d. 23. december Kl. 12.00-16.00
Søndag d. 24. december LUKKET
Mandag d. 25. december LUKKET
Tirsdag d. 26. december Kl. 12.00-20.00
Onssdag d. 27. december Kl. 12.00-20.00
Torsdag d. 28. december Kl. 12.00-20.00
Fredag d. 29.dec. Kl. 12.00-20.00
Lørdag d. 30. december Kl. 12.00-21.00
Søndag d. 31. december Kl. 12-16
Fra mandag d. 1. januar LUKKET frem til 18. januar