JUL OG NYTÅR UD AF HUSET
Jul og nytår i ro og mag – Maden den ta’r vi os af…
Om det er den stemningsfulde julemiddag, julefrokosten eller den festlige nytårsmenu
Julemiddag
Nytårsmenu
Julefrokost
Juleaften… Åh hvor er du sød
Vi sørger for at ingen lider nød
Julemiddag
Stegt andebryst og
confiteret andeoverlår
med hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler,
æbler & sveskekompot og andeflødesauce
Ris a la mande
med hjemmelavet kirsebærsauce og mandel
Kr. 325,-
Julemiddagen skal bestilles senest d. 20. december kl. 17.00
og afhentes på Hotel Gilleleje Strand d. 24. december kl. 13 – 15
Vi tager forskud på julerierne
med et glas portvin og en småkage
Cremet jomfruhummer bisque,
ristet jomfruhummer, æble,
fennikel og fed creme fraiche
Bøf af oksemørbrød,
løgkompot,stegte rødder, Pommes Anna
og sauce Bordelaise
Gateau Marcel,
råsyltede bær og brombærcreme
Tre retter Kr. 475,-
Nytårsmenuen
skal forudbestilles
senest d. 27. december kl. 16.00
og afhentes på hotellet
d. 31. december
mellem kl. 14.00 og 16.00
Her tager vi forskudpå festlighederne
med et glas bobler
Julefrokost
1. servering:
- Marineret julesild med æg og kapers
- Karrysild med rødløg, æbler og dild
- Gravad laks med fennikel og rævesauce
- Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
2. servering
- Julemedister med grønlangkål
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Confiteret andelår med brunede kartofler
- Lun leverpostej med svampe og bacon
3. servering
- Brie med hjemmelavet kompot og knækbrød
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Kr. 435,-
Køkkenets åbningstider:
Mandag d. 23. december Kl. 12.00-16.00
Tirsdag d. 24. december LUKKET
Onsdag d. 25. december LUKKET
Torsdag d. 26. december Kl. 12.00-20.00
Fredag d. 27. december Kl. 12.00-21.00
Lørdag d. 28. december Kl. 12.00-21.00
Søndag d. 29.dec. Kl. 12.00-20.00
Mandag d. 30. december Kl. 12.00-20.00
Tirsdag d. 31. december Kl. 12-16
Fra mandag d. 1. januar LUKKET frem til 17. januar