JUL OG NYTÅR UD AF HUSET

Jul og nytår i ro og mag – Maden den ta’r vi os af…

Om det er den stemningsfulde julemiddag, julefrokost 2. juledag eller den festlige nytårsmenu

Julemiddag

Nytårsmenu

Julefrokost 2. juledag

Julelækkerier

Juleaften… Åh hvor er du sød

Vi sørger for at ingen lider nød

Julemiddag ud af huset

Julemiddag

UDSOLGT

Klassisk Juleand

Med hjemmelavet rødkål,
brunede – og hvide kartofler,
æbler & svesker
og flødesauce
Ris a la mande
Med kirsebærsauce og mandel

Kr. 249,-

Inklusiv hjemmebagte småkager                       Kr. 265,-
Inklusiv hjemmelavet konfekt                              Kr. 275,-
Med både småkager og konfekt                           Kr. 285,-

Julemiddagen skal bestilles senest d. 20. december
og afhentes på Hotel Gilleleje Strand d. 24. december kl. 13 – 15

Vi tager forskud på julerierne
med et glas portvin og en småkage 🙂

Lækker nytårsmenu

Når det skal være festligt og godt…

UDSOLGT

 

Cremet hummersuppe med hummerhaler,
kørvelolie og fennikel crudité

Rosa peber marineret laks med rygeostecreme,
radiser og rugbrødschips

Bøf af oksemørbrad med bagte rodfrugter,
Pommes Anna og portvinssauce

Unika ”Rød Løber” med blommekompot,
syltede rødløg og hasselnøddeknækbrød

Chokoladetærte med passionsmousse,
Cointreaucreme og syltede brombær

Tre retter Kr. 355,-

Fire retter Kr. 395,-

Fem retter Kr. 445,-

 

 

Tilkøb:

Appetizer:
Mini butterdejsskaller
med rejemousse og rogn
Kr. 60,-

Hjemmebagte kransekagestykker
Kr. 30,-

3 stk. hjemmelavet chokolade
Kr. 50,-


Nytårsmenuen skal forudbestilles senest

d. 27. december og afhentes på hotellet
d. 31. december mellem kl. 14.00 og 16.00

Her tager vi forskud på festlighederne med et glas bobler 🙂

 

Julefrokost 2. juledag

En hyggelig tradition

Julefrokost 2. juledag

  • Gilleleje Strands julesild med æg og kapers
  • Sprød rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hjemmegravad laks med rævesauce
  • Rejesalat med agurk og krydderurter
  • Grønlangkål med glaseret skinke
  • Confiteret andelår med
    grønkålssalat med clementiner og mandler
  • Osteanretning med hjemmelavet tilbehør
  • Hjemmelavet ris a la mande med husets kolde kirsebærsauce

Kr. 245,-

Min. 2 couverter 
Skal forudbestilles senest d. 22. december
Afhentes 26. december kl. 12.30
Jul på Hotel Gilleleje Strand

Køkkenet har haft travlt – med julelækkerier…

Ta´lækkerierne med hjem…

Hyggekurv

Hjemmebagte småkager og konfekt

Kr. 85,-

Julesmåkager med hjem

  • 200 g        Kr. 50,-
  • 1/2 kg       Kr. 100,-
  • 1 kg           Kr. 175,-

 

Julekonfekt med hjem:

  • 10 stk.      Kr. 200
  • 20 stk.     Kr. 375,-
  • 30 stk.     Kr. 450,-

Køkkenets åbningstider:

Åbningstider i julen 2020

Vi holder lukket frem til 3. januar

grundet regeringens restriktioner

 

MEN HAR ÅBENT FOR TAKE AWAY

HVER DAG

Bestilling til samme dag senest kl. 15.30
Afhentning kl. 17.30 – 19.30

Der er desuden åbent for udlevering af
Julemiddag d. 24. december kl. 13 – 15
Juleanretning d. 26. december kl. 12.30
Nytårsmenu d. 31. december kl. 14 – 16
Åbningstider i julen2 2020

Møder og konferencer

Stemningsfulde rammer og udsøgt service

Skal du have fest?

Vi har lokalerne …

Værelser på Hotel Gilleleje Strand

– med en udsigt der er værd at skrive hjem om …

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand er medlem af Small Danish Hotels