
JUL PÅ HOTEL GILLELEJE STRAND
Julefrokost, julelækkerier og meget mere…
Tiden sig nærmer …
Vi har glædet os et helt år til endelig at hygge og jule på
hotellet – og håber at vi får lov i år 
Køkkenet har haft travlt med hjemmelavet gløgg, småkager og konfekt – og naturligvis dejlig og veltillavet julemad f.eks. til julefrokosten.

Julefrokost / Anretning
Julefrokost 2. juledag
Jul og nytår – Ud af huset
Åbningstider

Julefrokostbræt
Serveres i restaurant og pub alle dage til frokost
fra d. 26. november
- Gilleleje Strands julesild med æg og kapers
- Sprød rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
- Hjemmelavet julesylte med rødbeder og sennep
(Kan også serveres med køkkenchefens hønsesalat) - 2 slags ost med hjemmelavet tilbehør
- Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce
Kr. 165,-
Julefrokost
Serveres i Restaurant og Pub alle dage hele dagen
Min. 4 couverter – Skal forudbestilles
-
Gilleleje Strands julesild med æg og kapers
-
Sprød rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
-
Hjemmegravad laks med rævesauce
-
Rejesalat med agurk og krydderurter
-
Grønlangkål med glaseret skinke
-
Confiteret andelår med
grønkålssalat med clementiner og mandler
-
Osteanretning med hjemmelavet tilbehør
-
Hjemmelavet ris a la mande med husets kolde kirsebærsauce
Kr. 295,-
Kan også bestilles Ud af Huset


Årets julefrokost
Fredag d. 26. november og 3. december kl. 18.30
- Stor klassisk julebuffet med hjemmelavede lækkerier
- Levende dansemusik med Alt 4 Damerne
Kr. 395,-
Husets vine, øl og vand ad libitum under buffet
Kr. 245,-

Juleanretning 2. juledag
1. servering:
- Gilleleje Strands julesild med æg og kapers
- Hjemmelavede karrysild
- Sprød rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
- Rejesalat
- Hjemmegravad laks med rævesauce
2. servering
- Hjemmelavet julesylte med rødbeder og sennep
- Køkkenchefens hønsesalat med æbler, champignon og bacon
- Confiteret andelår med grønkålssalat
- Glaseret skinke med grønlangkål
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
3. servering
- 2 slags ost med hjemmelavet tilbehør
- Hjemmelavet ris a la mande med husets kolde kirsebærsauce
Kr. 325,-
Køkkenets julelækkerier:
Kan også købes med hjem
Hjemmelavet gløgg og æbleskiver
Kr. 65,-
Specialkaffe med julebag
Kr. 65,-
Æbleskiver Kr. 25,-
Julesmåkager Kr. 25,-
Køkkenchefens julekonfekt
-
2 stk. Kr. 45,-
-
4 stk. Kr. 80,-
-
10 stk. Kr. 200,-

Ta´lækkerierne med hjem
Hyggekurv
Hjemmebagte småkager og konfekt
Kr. 85,-
Julesmåkager med hjem
-
200 g Kr. 50,-
-
1/2 kg Kr. 100,-
-
1 kg Kr. 175,-
Julekonfekt med hjem:
-
10 stk. Kr. 200
-
20 stk. Kr. 375,-
-
30 stk. Kr. 450,-
Julemiddag
Lækkert og nemt
Klassisk julemiddag med andesteg og ris a la mande – og mandel naturligvis
Julemiddagen skal bestilles
senest d. 21. december kl. 17 og afhentes d. 24. december
kl. 13.00 – 15.00
Nytårsmenu
Når det skal være festligt
og godt
Køkkenet har sammensat en lækker menu.
Vælg mellem 3, 4 eller 5 retter
Nytårsmenuen skal bestilles
senest d. 28. december kl. 17
og afhentes d. 31. december
kl. 14.00-16.00
Køkkenets åbningstider:

Torsdag d. 23. december Kl. 12.00-16.00
Fredag d. 24. december LUKKET
Lørdag d. 25. december LUKKET
Søndag d. 26. december Kl. 12.00-20.00
Mandag d. 27. december Kl. 12.00-20.00
Tirsdag d. 28. december Kl. 12.00-20.00
Onsdag d. 29.dec. Kl. 12.00-20.00
Torsdag d. 30. december Kl. 12.00-20.00
Fredag d. 31. december Kl. 12.00-16.00
Fra lørdag d. 1. januar LUKKET
