Jul og hygge i Gilleleje

JULEN PÅ HOTEL GILLELEJE STRAND

Julefrokost, julelækkerier og meget mere…

Julefrokost

Julefrokost 2. juledag

Jul og nytår – Ud af huset

Åbningstider

Juledekoration og glade gæster der skåler

Julefrokostbræt

Serveres i restaurant og pub alle dage til frokost
fra d. 29. november
1. servering
  • Marineret julesild med æg og kapers
  • Sprødstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
  • Gravad laks med fennikel og rævesauce
  • Hønsesalat med svampe, æbler og bacon
2. servering
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Julemedister med grønlangkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 279,-

Julefrokost 

Serveres i Restaurant eller Sal 

Afhængig af selskabets størrelse

Alle dage hele dagen ved forudbestilling til min. 6 pers.

1. servering:
  • Marineret julesild med æg og kapers
  • Karrysild med rødløg, æbler og dild
  • Gravad laks med fennikel og rævesauce
  • Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
2. servering
  • Julemedister med grønlangkål
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Confiteret andelår med brunede kartofler
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
3. servering
  • Brie med hjemmelavet kompot og knækbrød
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 435,-

Julestemning på Hotel Gilleleje Strand
Årets julefrokost i Gilleleje

Julefrokost

Vi har de helt rigtige rammer til en julehyggelig julefrokost – om I er 8, 25 eller 100.

I Salen eller restauranten – afhængig af antal

Lækker juleanretning med 3 serveringer

Kr. 435,-

Ring og hør nærmere og bestil på 48 30 05 12

Juleanretning 2. juledag

Med alt det bedste – hjemmelavet naturligvis

Kr. 435,- 

Lækker juleanretning

2. juledag – kl. 12.00-16.00 med tre serveringer

Bestil bord på 48 30 05 12 

Julefrokost 2. juledag

Juleanretning 2. juledag

1. servering:
  • Marineret julesild med æg og kapers
  • Karrysild med rødløg, æbler og dild
  • Gravad laks med fennikel og rævesauce
  • Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
2. servering
  • Julemedister med grønlangkål
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Confiteret andelår med brunede kartofler
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
3. servering
  • Brie med hjemmelavet kompot og knækbrød
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 435,-

Julen på Hotel Gilleleje Strand

Køkkenets julelækkerier:

 

 

Vores hyggelige Pub er det perfekte sted til julehygge med køkkenets julelækkerier

Hjemmelavet gløgg og æbleskiver

Kr. 95,-

 

Hjemmelavet gløgg       

Kr. 75,-

Æbleskiver

Kr. 35,-

Julemiddag

Lækkert og nemt

Klassisk julemiddag med andesteg og ris a la mande – og mandel naturligvis

 

Julemiddagen skal bestilles
senest d. 20. december kl. 16 og afhentes d. 24. december
kl. 13.00 – 15.00

 

Nytårsmenu

Når det skal være festligt
og godt

Køkkenet har sammensat en lækker menu.

 

Nytårsmenuen skal bestilles
senest d. 27. december kl. 16
og afhentes d. 31. december
kl. 14.00-16.00

 

Julen på Hotel Gilleleje Strand

Køkkenets åbningstider:

Åbningstider i julen 2020

Mandag d. 23. december Kl. 12.00-16.00
Tirsdag d. 24. december LUKKET
Onsdag d. 25. december LUKKET
Torsdag d. 26. december Kl. 12.00-20.00
Fredag d. 27. december Kl. 12.00-21.00
Lørdag d. 28. december Kl. 12.00-21.00
Søndag d. 29.dec. Kl. 12.00-20.00
Mandag d. 30. december Kl. 12.00-20.00
Tirsdag d. 31. december Kl. 12-16

Fra mandag d. 1. januar  LUKKET frem til 17. januar

Åbningstider i julen2 2020

Julefrokost og julelækkerier

Man går aldrig galt i byen på Hotel Gilleleje Strand

Møder og konferencer

Stemningsfulde rammer og udsøgt service

Skal du have fest?

Vi har lokalerne …

Værelser på Hotel Gilleleje Strand

– med en udsigt der er værd at skrive hjem om …

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand er medlem af Small Danish Hotels