JULEN PÅ HOTEL GILLELEJE STRAND
Julefrokost, julelækkerier og meget mere…
Julefrokost
Julefrokost 2. juledag
Jul og nytår – Ud af huset
Åbningstider
Julefrokostbræt
Serveres i restaurant og pub alle dage til frokost
fra d. 29. november
1. servering
- Marineret julesild med æg og kapers
- Sprødstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
- Gravad laks med fennikel og rævesauce
- Hønsesalat med svampe, æbler og bacon
2. servering
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Julemedister med grønlangkål
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Kr. 279,-
Julefrokost
Serveres i Restaurant eller Sal
Afhængig af selskabets størrelse
Alle dage hele dagen ved forudbestilling til min. 6 pers.
1. servering:
- Marineret julesild med æg og kapers
- Karrysild med rødløg, æbler og dild
- Gravad laks med fennikel og rævesauce
- Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
2. servering
- Julemedister med grønlangkål
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Confiteret andelår med brunede kartofler
- Lun leverpostej med svampe og bacon
3. servering
- Brie med hjemmelavet kompot og knækbrød
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Kr. 435,-
Julefrokost
Vi har de helt rigtige rammer til en julehyggelig julefrokost – om I er 8, 25 eller 100.
I Salen eller restauranten – afhængig af antal
Lækker juleanretning med 3 serveringer
Kr. 435,-
Ring og hør nærmere og bestil på 48 30 05 12
Juleanretning 2. juledag
1. servering:
- Marineret julesild med æg og kapers
- Karrysild med rødløg, æbler og dild
- Gravad laks med fennikel og rævesauce
- Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
2. servering
- Julemedister med grønlangkål
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Confiteret andelår med brunede kartofler
- Lun leverpostej med svampe og bacon
3. servering
- Brie med hjemmelavet kompot og knækbrød
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Kr. 435,-
Julen på Hotel Gilleleje Strand
Køkkenets julelækkerier:
Vores hyggelige Pub er det perfekte sted til julehygge med køkkenets julelækkerier
Hjemmelavet gløgg og æbleskiver
Kr. 95,-
Hjemmelavet gløgg
Kr. 75,-
Æbleskiver
Kr. 35,-
Julemiddag
Lækkert og nemt
Klassisk julemiddag med andesteg og ris a la mande – og mandel naturligvis
Julemiddagen skal bestilles
senest d. 20. december kl. 16 og afhentes d. 24. december
kl. 13.00 – 15.00
Nytårsmenu
Når det skal være festligt
og godt
Køkkenet har sammensat en lækker menu.
Nytårsmenuen skal bestilles
senest d. 27. december kl. 16
og afhentes d. 31. december
kl. 14.00-16.00
Julen på Hotel Gilleleje Strand
Køkkenets åbningstider:
Mandag d. 23. december Kl. 12.00-16.00
Tirsdag d. 24. december LUKKET
Onsdag d. 25. december LUKKET
Torsdag d. 26. december Kl. 12.00-20.00
Fredag d. 27. december Kl. 12.00-21.00
Lørdag d. 28. december Kl. 12.00-21.00
Søndag d. 29.dec. Kl. 12.00-20.00
Mandag d. 30. december Kl. 12.00-20.00
Tirsdag d. 31. december Kl. 12-16
Fra mandag d. 1. januar LUKKET frem til 17. januar