Klassisk menu

Gilleleje Strand cocktail 

Steak af ribeye med stegte svampe og forårsløg.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise

Gilleleje Strands klassiske æblekage

To retter Kr. 399,- • Tre retter Kr. 459,-

Oktober Menu

Ravioli, svampe, ricotta, citron, hasselnød og svampebouillon

Lammeculotte, rødbedepuré, stegte gulerødder, rosmarinsauce og dagens kartoffel

Panna Cotta, tonka, solbærgelé og chokolade knas

To retter Kr. 279,-  •  Tre retter Kr. 329,-

Serveres søndag – torsdag

AFTEN MENUKORT

Restaurant Gilleleje Strand   •  Bordbestilling på 48 30 05 12

Køkkenets åbningstid: Fredag – lørdag kl. 17.00-21.00  /   Søndag – torsdag kl. 17.00-20.00

Forretter

Gilleleje Strand cocktail                                                                             Kr. 139,-

Håndpillede rejer, pankostegt tigerreje og ørredrogn.
Anrettet på sprøde salater med citron, friske urter og skalddyrsdressing

Syltet rødfisk                                                                                                   Kr. 125,-

Syltet rødfisk, tomat, peberfrugt, rødløg, porre og friske urter

 

Varmrøget laks                                                                                               Kr. 125,-

Varmrøget laks, frisee, rygeost, radiser og rugbrødschips

 

Røget krondyr                                                                                                 Kr. 125,-

Røget krondyr, tyttebær, jordskokkechips, syltet rødløg og enebærmayo

 

Bagt selleri                                                                                                        Kr. 99,-

Bagt selleri, hasselnød, karamelliseret løg, karamelsten, karse og

trøffel beurre blanc

 

Cæsarsalat                                                                                                         Kr. 65,-

Cæsarsalat med hjertesalat, croutons, parmesan og dressing

Med kylling                                                                                                   +  Kr. 75,-


Alle forretter serveres med friskbagt brød og rørt smør 

Hovedretter

Steak med Bearnaise                                                                                   Kr. 299,-

Ribeye steak med stegte svampe og forårsløg.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise

 

Panadebagt kuller                                                                                         Kr. 245,-

Panadebagt kuller serveret med sauteret grønkål, persillerod, dagens kartoffel og muslingefumet

 

Gråand                                                                                                                 Kr. 225,-

Gråand serveret med stegte andehjerter, jordskokker, æbler, guanciale, dagens kartoffel og portvinsauce

Iberico Secreto                                                                                                Kr. 275,

Brystfilet fra sortfodsgris serveret med ristede kastanjer, flæskesvær, dagens kartoffel og piperade

                                                                    

Lollandske Rosiner (Vegetar)                                                                  Kr. 189,-

Lollandske Rosiner, gråærter, bladbeder, kålråbi, koriander og misobouillon

 

Månedens hovedret                                                                                      Kr. 199,-
Søndag – torsdag

 

 

Desserter

Gammeldags Æblekage                                                                              Kr. 119,-

Hjemmelavet æblekompot, portvinsmakroner, flødeskum og ribsgelé

 

Pæretærte                                                                                                         Kr. 109,-

Pæretærte med kanelsirup og vaniljeis

 

Brownie                                                                                                             Kr. 109,-

Brownie med karamel, nødder og hindbærsorbet

 

Creme brulee                                                                                                  Kr. 125,-

Creme brulee serveret med solbærsorbet

 

Ostebræt                                                                                                          Kr. 159,-

3 nøje udvalgte oste fra Arla Unika.

Serveret med hjemmelavet knækbrød, nødder og køkkenchefens kompot

 

Isdessert – Pr. kugle                                                                                   Kr. 29,-

Isdessert med vaniljeis, chokoladeis, hindbærsorbet og/eller solbærsorbet

Chokoladesauce                                                                                             Kr. 25,-

 

3 stk. fyldt chokolade                                                                                  Kr. 45,-

 

                            Spørg personalet angående allergener

Aften Menukort restaurant

Bordbestilling på 48 30 05 12

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

CVR.nr. 38099922

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk