Klassisk menu

Gilleleje Strand cocktail 

Steak af ribeye med bagte løg og salat.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise

Gilleleje Strands klassiske æblekage

To retter Kr. 399,- • Tre retter Kr. 459,-

Januar/Februar Menu

Jordskokkesuppe, ristet chorizo, æble, fennikel og jordskokchips

Braisserede Spoleben, bagte rodfrugter, kartoffelmos og skysauce

Apfelstrudel, æbler, rosiner, kanel og flødeskum

To retter Kr. 279,-  •  Tre retter Kr. 329,-

Serveres søndag – torsdag

AFTEN MENUKORT

Restaurant Gilleleje Strand   •  Bordbestilling på 48 30 05 12

Køkkenets åbningstid: Fredag – lørdag kl. 17.00-21.00  /   Søndag – torsdag kl. 17.00-20.00

Forretter

Gilleleje Strand cocktail                                                                             Kr. 139,-

Håndpillede rejer, pankostegt tigerreje og ørredrogn.
Anrettet på sprøde salater med citron, friske urter og skalddyrsdressing

Røget hellefisk                                                                                               Kr. 125,-

Røget hellefisk, urtecreme, fennikel, æble og lakrids

 

Bagt marvpibe                                                                                                Kr. 115,-

Bagt marvpibe, gremolata og urtesalat

 

Oksehalesuppe                                                                                               Kr. 125,-

Oksehalesuppe, oksehalerilette med grønt i brunoise

 

Svampetoast                                                                                                    Kr. 109,-

Svampetoast, stuvede svampe, parmesan og friske urter

 

Cæsarsalat                                                                                                         Kr. 65,-

Cæsarsalat med hjertesalat, croutons, parmesan og dressing

Med kylling                                                                                                   +  Kr. 75,-


Alle forretter serveres med friskbagt brød og rørt smør 

Hovedretter

Steak med Bearnaise                                                                                   Kr. 299,-

Ribeye steak med stegte svampe og forårsløg.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise

 

Dådyr                                                                                                                  Kr. 345,-

Dådyr serveret med selleripure, rosenkål, valnødder og morkel sauce

 

Skovdue                                                                                                             Kr. 225,-

Skovdue serveret med glaserede beder, braisseret endivie og drue sauce

Pocheret torsk                                                                                                 Kr. 265,

Pocheret torsk serveret med gulerodspure, perleløg, persillerod og hummer sauce

                                                                    

Bønne cassoulet (Vegetar)                                                                          Kr. 189,-

Variation af bønner, grøntsager og svampe

 

Månedens hovedret                                                                                      Kr. 199,-
Søndag – torsdag

 

 

Desserter

Gammeldags Æblekage                                                                              Kr. 119,-

Hjemmelavet æblekompot, portvinsmakroner, flødeskum og ribsgelé

 

Pavlovas Mess                                                                                                Kr. 89,-

Pavlovas Mess, marengs, flødeskum, hengemte bær og chokolade

 

Blommer i Madeira                                                                                      Kr. 109,-

Blommer i Madeira, pistacieis og knas

 

Beignet                                                                                                             Kr. 109,-

Beignet, appelsinkompot og parfait på kærnemælk

 

Ostebræt                                                                                                          Kr. 159,-

3 nøje udvalgte oste fra Arla Unika.

Serveret med hjemmelavet knækbrød, nødder og køkkenchefens kompot

 

Isdessert – Pr. kugle                                                                                   Kr. 29,-

Isdessert med vaniljeis, chokoladeis, hindbærsorbet og/eller solbærsorbet

Chokoladesauce                                                                                             Kr. 25,-

 

3 stk. fyldt chokolade                                                                                  Kr. 45,-

 

                            Spørg personalet angående allergener

Aften Menukort restaurant

Bordbestilling på 48 30 05 12

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

CVR.nr. 38099922

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk