AFTEN MENUKORT
Restaurant Gilleleje Strand • Bordbestilling på 48 30 05 12
Køkkenets åbningstid: Fredag – lørdag kl. 17.00-21.00 / Søndag – torsdag kl. 17.00-20.00
Forretter
Gilleleje Strand cocktail Kr. 139,-
Håndpillede rejer, pankostegt tigerreje og ørredrogn.
Anrettet på sprøde salater med citron, friske urter og skalddyrsdressing
Syltet rødfisk Kr. 125,-
Syltet rødfisk, tomat, peberfrugt, rødløg, porre og friske urter
Varmrøget laks Kr. 125,-
Varmrøget laks, frisee, rygeost, radiser og rugbrødschips
Røget krondyr Kr. 125,-
Røget krondyr, tyttebær, jordskokkechips, syltet rødløg og enebærmayo
Bagt selleri Kr. 99,-
Bagt selleri, hasselnød, karamelliseret løg, karamelsten, karse og
trøffel beurre blanc
Cæsarsalat Kr. 65,-
Cæsarsalat med hjertesalat, croutons, parmesan og dressing
Med kylling + Kr. 75,-
Alle forretter serveres med friskbagt brød og rørt smør
Hovedretter
Steak med Bearnaise Kr. 299,-
Ribeye steak med stegte svampe og forårsløg.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise
Panadebagt kuller Kr. 245,-
Panadebagt kuller serveret med sauteret grønkål, persillerod, dagens kartoffel og muslingefumet
Gråand Kr. 225,-
Gråand serveret med stegte andehjerter, jordskokker, æbler, guanciale, dagens kartoffel og portvinsauce
Iberico Secreto Kr. 275,–
Brystfilet fra sortfodsgris serveret med ristede kastanjer, flæskesvær, dagens kartoffel og piperade
Lollandske Rosiner (Vegetar) Kr. 189,-
Lollandske Rosiner, gråærter, bladbeder, kålråbi, koriander og misobouillon
Månedens hovedret Kr. 199,-
Søndag – torsdag
Desserter
Gammeldags Æblekage Kr. 119,-
Hjemmelavet æblekompot, portvinsmakroner, flødeskum og ribsgelé
Pæretærte Kr. 109,-
Pæretærte med kanelsirup og vaniljeis
Brownie Kr. 109,-
Brownie med karamel, nødder og hindbærsorbet
Creme brulee Kr. 125,-
Creme brulee serveret med solbærsorbet
Ostebræt Kr. 159,-
3 nøje udvalgte oste fra Arla Unika.
Serveret med hjemmelavet knækbrød, nødder og køkkenchefens kompot
Isdessert – Pr. kugle Kr. 29,-
Isdessert med vaniljeis, chokoladeis, hindbærsorbet og/eller solbærsorbet
Chokoladesauce Kr. 25,-
3 stk. fyldt chokolade Kr. 45,-
Spørg personalet angående allergener
Bordbestilling på 48 30 05 12
I hjertet af byen
Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.
Med stranden i baghaven
Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.
Med havnen som nabo
Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.
Book værelse
Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.
Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk