Klassisk menu

Gilleleje Strand cocktail 

Steak af ribeye med sauterede grøntsager.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise

Gilleleje Strands klassiske æblekage

To retter Kr. 389,- • Tre retter Kr. 449,-

Marts Menu

Stegt torskerogn med sauce tartare, røget kartoffel, jordskokkechips og urter

Boeuf Bourguignon
med oksekæber, perleløg, svampe, bacon og mos

Citronfromage, flødeskum og chokolade

To retter Kr. 269,-  /  Tre retter Kr. 319,-

AFTEN MENUKORT

Restaurant Gilleleje Strand   •  Bordbestilling på 48 30 05 12

Køkkenets åbningstid: Fredag – lørdag kl. 17.00-21.00  /   Søndag – torsdag kl. 17.00-20.00

 

Forretter

Gilleleje Strand cocktail                                                                          Kr. 139,-

Håndpillede rejer, pankostegt tigerreje og ørredrogn.
Anrettet på sprøde salater med citron, purløgsolie, friske urter og skalddyrsdressing

Jordskokkesuppe                                                                                         Kr. 119,-

Jordskokkesuppe med æble, hasselnød, jordskokkechips og kørvel

Varmrøget laks                                                                                             Kr. 139,-

Varmrøget laks med sprød grønkål, syltede rødløg og rygeostcreme

 

Tatar                                                                                                                 Kr. 129,-

Tatar med syltede bøgehatte, sprødt kyllingeskind, estragonmayo og rød mizuna

Salat                                                                                                                 Kr. 129,-

Julesalat, figner, ristede pekannødder, burrata og balsamico dressing

Månedens forret                                                                                          Kr. 109,-

Se øverst på siden


Alle forretter serveres med friskbagt brød og økologisk smør 

Hovedretter

Steak med Bearnaise                                                                                    Kr. 289,-

Ribeye steak med sauterede grøntsager.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise

 

Smørpocheret helleflynder                                                                       Kr. 299,-

Smørpocheret helleflynder med skorzonerrødder, karamelliseret blomkålspure og løgsoubise

 

Farseret vagtel                                                                                                 Kr. 219,-

Farseret vagtel med stegte rodfrugter, ristede kastanjer og trøffelsauce

Braiserede svinekæber                                                                                Kr. 249,-

Braiserede svinekæber  med confiterede kejserhatte, brisler, pommes Mousseline og ølglace

Rødbedebøf                                                                                                      Kr. 189,-

Rødbedebøf  med savojkål, æbler, valnødder, balsamico reduktion og brøndkarse

 

Månedens hovedret                                                                                       Kr. 199,-

Se øverst på siden

 

 

Desserter

Gammeldags Æblekage                                                                                Kr. 119,-

Hjemmelavet æblekompot, portvinsmakroner, flødeskum og ribsgelé

 

Creme Brulé                                                                                                       Kr. 129,-

Creme Brulé med solbærsorbet og jernurt

 

Mazarintærte                                                                                                    Kr. 119,-

Mazarintærte med vaniljeis og karamel

 

Isdessert – Pr. kugle                                                                                     Kr. 29,-

Isdessert med vaniljeis, chokoladeis og/eller solbær sorbet
Chokoladesauce                                                                                              Kr. 25,-

 

Ostetallerken                                                                                                    Kr. 159,-

Gammel knas, Hvide dame og Høgelundgaard fra Arla Unika.
Serveret med hjemmelavet knækbrød, nødder og abrikoskompot

 

Månedens dessert                                                                                          Kr. 109,-

Se øverst på siden

 

3 stk. fyldt chokolade                                                                                     Kr. 45,-

 

                            Spørg personalet angående allergener

Aften Menukort restaurant

Bordbestilling på 48 30 05 12

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

CVR.nr. 38099922

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk