Klassisk menu

Gilleleje Strand cocktail 

Bøf af oksemørbrad med pommes frittes og hjemmerørt bearnaise

Gilleleje Strands bær trifli 

To retter Kr. 310,- • Tre retter Kr. 375,-

Ugens menu

Seranoskinke med melonsalsa og sprødt

Stegt kyllingebryst med nye kartofler, grønt, rabarberkompot & surt samt flødesauce

Mazarin jordbærtærte med lys chokolademousse og ristede mandler

To retter Kr. 210,-   •   Tre retter Kr. 250,-

Sct. Hans Aften Menu

Hvide asparges med rejer og friteret citronsmør

Kalveculotte med flødesvampesauce, grillet løg og abrikoser og små stegte kartofler

Rabarbertrifli med rabarberkompot, crumble, vaniljecreme og flødeskum

To retter Kr. 245,-   •   Tre retter Kr. 285,-

Sct. Hans aften er det kun muligt at bestille denne menu

AFTEN MENUKORT

Restaurant Gilleleje Strand   •  Bordbestilling på 48 30 05 12

Køkkenets åbningstid: Mandag – lørdag kl. 17.00-21.00  /   Søndag kl. 17.00-20.00

Forretter

Gilleleje Strand cocktail                                                                          Kr. 115,-

Håndpillede rejer, store hvidløgsstegte rejer og pankostegt tigerreje.
Anrettet på sprøde salater med citron, friske urter og urtedressing

 

Dampede muslinger                                                                                  Kr. 115,-

Dampede muslinger med urter, hvidløg, hvidvin og fløde

 

Rørt Tatar                                                                                                      Kr. 125,-

Tatar rørt med sennep, Cognac og estragon. Hertil estragoncreme, sprødt og urter

Kan serveres i større portion med fritter som hovedret  Kr. 195,-

 

Peber marineret laks                                                                                 Kr. 99,-

Hjemmemarineret laks med rosen peber, jordbærsalat, jordbær/pebercreme og sprødt

 

Ugens forret                                                                                                  Kr. 95,-


Alle forretter serveres med friskbagt brød og økologisk smør 

Hovedretter

Oksemørbrad                                                                                              Kr. 235,-

Bøf af oksemørbrad serveret med dagens grøntsager.
Hertil sprøde pommes frites og hjemmerørt bearnaise

 

Steak af kalvefilet                                                                                      Kr. 215,-

Steak af kalvefilet med tzatziki, græsksauce, friske grøntsager og knust kartoffe

 

Helstegt Rødspætte                                                                                  Kr. 215,-

Helstegt rødspætte med kartofler, smørsauce, citron og dagens grøntsager

 

Moules Frites                                                                                               Kr. 195,-

Dampede blåmuslinger med urter, hvidløg og hvidvin samt fløde. Serveres med fritter

Burger og fritter                                                                                         Kr. 155,-

220 g oksebøf i hjemmebagt bolle med ost, bacon, salat, tomat, agurkesalat, syltede rødløg, salatmayonnaise og pommes frites

 

Ugens hovedret                                                                                            Kr. 175,-

 

Desserter

 Gilleleje Strands bær trifli                                                                     Kr. 85,-

Hjemmelavede bærkompot efter årstiden, crumble, vaniljecreme og cremet fløde

 

Karamelis                                                                                                       Kr. 95,-

Hjemmelavet karamel parfait med friske jordbær og nøddekiks

 

Rabarber Consomme                                                                                 Kr. 85,-

Kold rabarbersuppe med hvid chokolade parfait, rabarberkompot og sprødt

 

3 slags gode danske ost                                                                           Kr. 110-

Dejlige danske oste serveret med sprøde hjemmebagte knækbrød,
og køkkenets hjemmelavede garniture

 

Ugens dessert                                                                                               Kr. 75,-

 

2 stk. chokolade                                                                                           Kr. 45,-

Køkkenchefens hjemmelavede chokolade

 

                            Spørg personalet angående allergener

Menukort restaurant

Bordbestilling på 48 30 05 12

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk