Klassisk menu

Gilleleje Strand cocktail 

2 medaljoner af oksemørbrad med pommes frittes og hjemmerørt bearnaise

Gilleleje Strands klassiske trifli 

To retter Kr. 295,- • Tre retter Kr. 375,-

Ugens menu

Bruschetta med tomater og bøffelmozzarella

Revelsben med BBQ, køkkenets rösti og coleslaw af rød spidskål og fennikel

Pære Belle Helene – Syltet pære med vaniljeis og chokoladesauce

To retter Kr. 195,-   •   Tre retter Kr. 235,-

AFTEN MENUKORT

Restaurant Gilleleje Strand   •  Bordbestilling på 48 30 05 12

Køkkenets åbningstid: Søndag – torsdag kl. 17.00-20.00  /   Fredag – lørdag kl. 17.00-21.00

Forretter

Gilleleje Strand cocktail                                                                          Kr. 115,-

Håndpillede rejer, store hvidløgsstegte rejer og pankostegt tigerreje.
Anrettet på sprøde salater med citron, friske urter og urtedressing

 

Dampede blåmuslinger                                                                            Kr. 110-

Blåmuslinger dampet med urter, hvidløg, hvidvin og fløde

 

Landskinke og melon                                                                               Kr. 115,-

Landskinke og melon Med urteolie og friske krydderurter

 

Ugens forret                                                                                                  Kr. 95,-


Alle forretter serveres med hjemmebagt surdejsbrød og økologisk smør fra Unika med syde salt

Hovedretter

Oksemørbrad                                                                                              Kr. 235,-

2 medaljoner af oksemørbrad serveret med dagens grøntsager.
Hertil sprøde pommes frites og hjemmerørt bearnaise

 

Moules Frites                                                                                               Kr. 185,-

Dampede blåmuslinger med urter, hvidløg og hvidvin samt fløde.
Hertil sprøde pommes frites.

 

Helstegt Rødspætte                                                                                  Kr. 198,-

Helstegt rødspætte med kartofler, smørsauce, citron og dagens grøntsager

 

Burger og fritter                                                                                         Kr. 155,-

220 g oksebøf i hjemmebagt bolle med ost, bacon, salat, tomat, salatmayonnaise og pommes frites

 

Ugens hovedret                                                                                           Kr. 175,-

 

Desserter

 Gilleleje Strands klassiske æblekage                                                Kr. 85,-

Hjemmelavede æblekompot, rasp og cremet fløde

  

Desserttallerken                                                                                          Kr. 110,-

3 – 4 af sæsonens og køkkenets hjemmegjorte specialiteter

 

3 slags gode danske ost                                                                            Kr. 110-

Dejlige danske oste serveret med sprøde hjemmebagte knækbrød,
hjemmelavet rødløgsmarmelade, chutney og syltede kumquats

 

Ugens dessert                                                                                              Kr. 75,-

 

                            Spørg personalet angående allergener

Menukort restaurant

Bordbestilling på 48 30 05 12

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk