AFTEN MENUKORT
Restaurant Gilleleje Strand • Bordbestilling på 48 30 05 12
Køkkenets åbningstid: Mandag – lørdag kl. 17.00-21.00 / Søndag kl. 17.00-20.00
Salater
Grøn salat Kr. 55,-
Grøn salat af spæde salater og sennepsvinaigrette
Tomat salat Kr. 85,-
Tomat salat med mozzarella, basilikumpesto og soyamandler
Cæsarsalat Kr. 55,-
Cæsarsalat med hjertesalat, croutons, parmesan og dressing
Med kylling + Kr. 75,-
Forretter
Gilleleje Strand cocktail Kr. 139,-
Håndpillede rejer, pankostegt tigerreje og ørredrogn.
Anrettet på sprøde salater med citron, friske urter og skalddyrsdressing
Grønne asparges Kr. 109,-
Grønne asparges med pocheret æg, brunet smør med kapers, skalotteløg, citron og croutons
Tatar Kr. 119,-
Friskhakket tatar af okseinderlår, syltede bøgehatte, sprødt kyllingeskind og estragonmayo
Pasta med jomfruhummer Kr. 145,-
Linguine, jomfruhummer, bisque, tomat, chili og persille
Charcuteribræt Kr. 189,-
Charcuteribræt – Et udvalg af special pålæg/pølser og køkkenets hjemmelavede specialiteter
Alle forretter serveres med friskbagt brød og rørt smør
Hovedretter
Steak med Bearnaise Kr. 299,-
Ribeye steak med grønne padrons og salat.
Hertil sprøde pommes frittes og hjemmelavet bearnaise
Moules Frites Kr. 189,-
Moules Frites med hvidvinsdampede blåmuslinger, urter, pommes frites og aioli
Stegt torsk Kr. 245,-
Stegt torsk med grillet hjertesalt, ærter francaise og beurre blanc
Helstegt rødspætte Kr. 285,–
Helstegt rødspætte med grillet citron, kartofler og persillesauce
Grillet poussin Kr. 225,-
Grillet poussin med majspuré, grillet majs, spidskål og kantarelsauce
Ratatouille (Vegetar) Kr. 189,-
Ratatouille med courgette, tomat, løg og sprød aubergine
Desserter
Gammeldags Æblekage Kr. 119,-
Hjemmelavet æblekompot, portvinsmakroner, flødeskum og ribsgelé
Rødgrød Kr. 109,-
Hjemmelavet rødgrød med fløde, fløde 50, friske bær og brændt hvid chokolade
Hyldeblomst panna cotta Kr. 119,-
Hyldeblomst panna cotta med rabarbersorbet og krokant
Jordbærtærte Kr. 125,-
Jordbærtærte med jordbær, mazarin, chokolade og vanilleis
Ostebræt Kr. 159,-
Gammel knas, Hvide dame og Høgelundgaard fra Arla Unika.
Serveret med hjemmelavet knækbrød, nødder og abrikoskompot
Isdessert – Pr. kugle Kr. 29,-
Isdessert med vaniljeis, chokoladeis og/eller rabarbersorbet
Chokoladesauce Kr. 25,-
3 stk. fyldt chokolade Kr. 45,-
Spørg personalet angående allergener
![Restauranten på Hotel Gilleleje Strand Aften Menukort restaurant](https://usercontent.one/wp/www.gillelejestrand.dk/wp-content/uploads/2020/06/Restaurant-tæt-1200x400-1.jpg)
Bordbestilling på 48 30 05 12
![](https://usercontent.one/wp/www.gillelejestrand.dk/wp-content/uploads/2020/05/Torvedag_800x800.jpg)
I hjertet af byen
Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.
![](https://usercontent.one/wp/www.gillelejestrand.dk/wp-content/uploads/2020/05/Strand_800x800.jpg)
Med stranden i baghaven
Kun få skridt til vandkanten!
Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste sandstrand.
![Havn shutterstock beskåret 800x800](https://usercontent.one/wp/www.gillelejestrand.dk/wp-content/uploads/2020/06/Havn-shutterstock-beskåret-800x800-1.jpeg)
Med havnen som nabo
Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.
![](https://usercontent.one/wp/www.gillelejestrand.dk/wp-content/uploads/2017/07/800x800_vaerelse_02.jpg)
Book værelse
Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.
Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk