Selskabsmenuer på Hotel Gilleleje Strand

Følgende menuer er forslag og sammensat af vores køkkenchef til min. 20 personer.

Det er jeres dag, og har I særlige ønsker, vil vi gøre hvad vi kan for at indfri dem.

På Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre …

Forår

Forretter:

Hvide asparges, rejer, dild og sauce Mousseline (Tillæg kr. 25,-)

Laksetatar, æble, agurk, rødløg, urtemayo og friske urter

Carpaccio, okse, spæde salater, parmesan og olivenolie

Hovedretter:

Bagt laks, sauteret spinat, grønne asparges, små kartofler og luftig hollandaise

Lammeculotte, ærte/myntepure, stegte gulerødder, bagt kartoffel og rosmarinsauce

Helstegt oksefilet, selleripure, bagte jordskokker, stegte kartofler og portvinssauce

Desserter:

Cheesecake, marinerede bær og brændt hvid chokolade

Rabarber consomme, rabarberkompot og hyldeblomst parfait

Citronfromage, flødeskum og chokolade

 

 

Sommer

Forretter:

Grønne asparges, pocheret æg, brunet smør med kapers, skalotteløg, citron og croutons

Ceviche, torsk, chili, mango, cashew nødder, agurk, sesam og koriander

Serrano skinke, salat, melon, parmesan chips og saffran mayo

 

Hovedretter:

Stegt torsk, grillet hjertesalt, ærter francaise og beurre blanc

Unghanebryst, majs pure, nye majs, ærter og kantarel sauce

Kalvefilet, grillet sommergrønt, hasselback kartofler og sauce espagnole

 

Desserter:

Rødgrød med fløde, fløde 50, friske bær og brændt hvid chokolade

Hyldeblomst panna cotta, rabarbergele og krokant

Jordbærtærte, jordbær, mazarin, chokolade og vanillecreme (Tillæg kr. 15,-)

 

 

Efterår

Forretter:

Hummer bisque, fennikel, æble, fed crème fraiche og friske urter

Gravad krondyr, tyttebær, jordskokkechips, syltet rødløg og enebærmayo

Varmrøget laks, frisee, radiser, rygeostecreme og rugbrødschips

 

Hovedretter:

Panadebagt kuller, sauteret grønkål, persillerod, græskarmos og purløgs blanquette

Fasanbryst, ristede svampe, braisserede jordskokker, sprød guanciale, små kartofler og madeira sauce

Kalveculotte, karamelliseret løgpure, porre, confiteret kartoffel og rødvinssauce

 

Desserter:

Æbletærte, kanelskum, æblechips og vanilleparfait

Brownie, karamel, nødder og solbærmousse

Creme brulee, pærekompot, nougat og ristet hasselnød
(Tillæg kr. 25,-)

 

 

Vinter

Forretter:

Jordskokkesuppe, æble, hasselnød, jordskokkechips og kørvel

Varmrøget laks, sprød grønkål, syltet rødløg og rygeostcreme

Tatar, syltede bøgehatte, sprødt kyllingeskind, estragonmayo og rød mizuna

 

Hovedretter:

Langtidsstegt kalveculotte, bagte rodfrugter, løgpure og rødvinssauce

Unghanebryst, confiterede kejserhatte, rosenkål og estragon blanquette

Bagt mørksej, ristet blomkål, blomkålspure, brunet smørsauce med kapers, serveret med knuste kartofler

 

Desserter:

Mazarintærte, vanille parfait og karamel

Brombærmousse, chokolade crumble

Gammeldags æblekage, hjemmelavet æblekompot, portvinsmakroner, flødeskum og ribsgelé

Tilvalg

Til velkomst
  • Soyaristede mandler, rodfrugtechips, peanuts m.m                          Kr. 30,-
Til kaffen
  • Hjemmebagte småkager                                                                                 Kr. 25,-
  • Fyldt chokolade                                                                                                  Kr. 45,-
  • Hjemmebagt kage                                                                                              Kr. 50,-
  • Lagkage                                                                                                                  Kr. 60,-

Natmad
  • 3 mini fingersandwich med hjemmelavet fyld                                     Kr. 95,-
  • Hotdogs                                                                                                                 Kr. 95,-
  • Aspargessuppe med fløde og kødboller                                                   Kr. 95,-
  • Cremet svampesuppe med brødcroutons                                               Kr. 95,-
  • Frikadeller med kartoffelsalat                                                                     Kr. 95,-
  • Charcuteri med forskelligt slags pålæg og tilbehør                           Kr. 125,-
Har I andre ønsker, er det sikkert også en mulighed

Kom gerne forbi og få en snak om mulighederne

– på Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre…

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten! Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste badestrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk