Selskabsmenuer på Hotel Gilleleje Strand
Følgende menuer er forslag og sammensat af vores køkkenchef til min. 20 personer.
Det er jeres dag, og har I særlige ønsker, vil vi gøre hvad vi kan for at indfri dem.
På Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre …
Forår
Forretter:
Hvide asparges, rejer, dild og sauce Mousseline (Tillæg kr. 25,-)
Laksetatar, æble, agurk, rødløg, urtemayo og friske urter
Carpaccio, okse, spæde salater, parmesan og olivenolie
Hovedretter:
Bagt laks, sauteret spinat, grønne asparges, små kartofler og luftig hollandaise
Lammeculotte, ærte/myntepure, stegte gulerødder, bagt kartoffel og rosmarinsauce
Helstegt oksefilet, selleripure, bagte jordskokker, stegte kartofler og portvinssauce
Desserter:
Cheesecake, marinerede bær og brændt hvid chokolade
Rabarber consomme, rabarberkompot og hyldeblomst parfait
Citronfromage, flødeskum og chokolade
Sommer
Forretter:
Grønne asparges, pocheret æg, brunet smør med kapers, skalotteløg, citron og croutons
Ceviche, torsk, chili, mango, cashew nødder, agurk, sesam og koriander
Serrano skinke, salat, melon, parmesan chips og saffran mayo
Hovedretter:
Stegt torsk, grillet hjertesalt, ærter francaise og beurre blanc
Unghanebryst, majs pure, nye majs, ærter og kantarel sauce
Kalvefilet, grillet sommergrønt, hasselback kartofler og sauce espagnole
Desserter:
Rødgrød med fløde, fløde 50, friske bær og brændt hvid chokolade
Hyldeblomst panna cotta, rabarbergele og krokant
Jordbærtærte, jordbær, mazarin, chokolade og vanillecreme (Tillæg kr. 15,-)
Efterår
Forretter:
Hummer bisque, fennikel, æble, fed crème fraiche og friske urter
Gravad krondyr, tyttebær, jordskokkechips, syltet rødløg og enebærmayo
Varmrøget laks, frisee, radiser, rygeostecreme og rugbrødschips
Hovedretter:
Panadebagt kuller, sauteret grønkål, persillerod, græskarmos og purløgs blanquette
Fasanbryst, ristede svampe, braisserede jordskokker, sprød guanciale, små kartofler og madeira sauce
Kalveculotte, karamelliseret løgpure, porre, confiteret kartoffel og rødvinssauce
Desserter:
Æbletærte, kanelskum, æblechips og vanilleparfait
Brownie, karamel, nødder og solbærmousse
Creme brulee, pærekompot, nougat og ristet hasselnød
(Tillæg kr. 25,-)
Vinter
Forretter:
Jordskokkesuppe, æble, hasselnød, jordskokkechips og kørvel
Varmrøget laks, sprød grønkål, syltet rødløg og rygeostcreme
Tatar, syltede bøgehatte, sprødt kyllingeskind, estragonmayo og rød mizuna
Hovedretter:
Langtidsstegt kalveculotte, bagte rodfrugter, løgpure og rødvinssauce
Unghanebryst, confiterede kejserhatte, rosenkål og estragon blanquette
Bagt mørksej, ristet blomkål, blomkålspure, brunet smørsauce med kapers, serveret med knuste kartofler
Desserter:
Mazarintærte, vanille parfait og karamel
Brombærmousse, chokolade crumble
Gammeldags æblekage, hjemmelavet æblekompot, portvinsmakroner, flødeskum og ribsgelé
Tilvalg
Til velkomst
- Soyaristede mandler, rodfrugtechips, peanuts m.m Kr. 30,-
Til kaffen
- Hjemmebagte småkager Kr. 25,-
- Fyldt chokolade Kr. 45,-
- Hjemmebagt kage Kr. 50,-
- Lagkage Kr. 60,-
Natmad
- 3 mini fingersandwich med hjemmelavet fyld Kr. 95,-
- Hotdogs Kr. 95,-
- Aspargessuppe med fløde og kødboller Kr. 95,-
- Cremet svampesuppe med brødcroutons Kr. 95,-
- Frikadeller med kartoffelsalat Kr. 95,-
- Charcuteri med forskelligt slags pålæg og tilbehør Kr. 125,-
Har I andre ønsker, er det sikkert også en mulighed ☺
Kom gerne forbi og få en snak om mulighederne
– på Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre…
I hjertet af byen
Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.
Med stranden i baghaven
Kun få skridt til vandkanten! Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste badestrand.
Med havnen som nabo
Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.
Book værelse
Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.
Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk
Hotel Gilleleje Strand
Vesterbrogade 4B, Torvet
3250 Gilleleje
Tlf: +45 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk