
Selskabsmenuer på Hotel Gilleleje Strand
Følgende menuer er forslag og sammensat af vores køkkenchef til min. 20 personer.
Det er jeres dag, og har I særlige ønsker, vil vi gøre hvad vi kan for at indfri dem.
På Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre …
Forår
Forretter:
Laks marineret med rosa peber, rygeostecreme, radiser og rugbrødschips
Bagt hvid fisk med urtepanade, råsyltede urter og rødbedeglace
Friske asparges med rejer og friteret citronsmør (Tillæg kr. 10,-)
Hovedretter:
Lammeculotte stegt med hvidløg og citron, spinat timbale, råsyltede rabarber, knust kartoffel og lammesky
Helstegt kalvefilet med gulerodspuré, grønne asparges, bagte tomater, sprød Seranoskinke, små kartofler og sauce italienne (Tillæg kr. 15,-)
Kalkunbryst farseret med abrikoser, spinat sautee med forårsløg, stegte kartofler og forårsløg
Desserter:
Kold rabarberconsommé med hyldeblomst parfait, rabarberkompot og tuille
Citron marengs tærte med nougatmousse og chokolade
Brownie med nødder og vanilleis
Sommer
Forretter:
Røget laks med flødestuvet spinat og friske asparges
(Tillæg kr. 15,-)
Lynstegt tun med langtidsbagte dadeltomater, parmesankiks og balsamico glace (Tillæg kr. 15,-)
Serano skinke med melonsalsa og sprødt
Hovedretter:
Unghanebryst stegt med druer, stegte kartofler, sommergrønt og mandel/sherrysauce
Lammefilet med basilikum og semidried tomater, smørvendt sommergrønt, Gilleleje Strands rösti og lammesky
(Tillæg kr. 25,-)
Desserter:
Jordbær Romanoff, Jordbær marineret med vodka og appelsin, hertil creme Chantilly
Passions parfait med chokolade crumble og friske bær
Efterår
Forretter:
Røget andebryst med æble/tranebær kompot, chips og ristede græskarkerner
Cremet hønsekødsuppe med urter, hønsekød og persilleolie
Rejesoufflé med hummerbisque hjerte, trøffelsauce og porrefrit
(Tillæg kr. 10,-)
Hovedretter:
Langtidsstegt kalveculotte med ristede svampe, stegte kartofler med timian, bagte rodfrugter og svampesauce
Let sprængt, langtidsstegt svinefilet med æblesky, steget æbler og nødder, ristede kartofler og bagte pastinakker
Skiver af oksefilet med svamperagout med parmesan, bønner med rødløg Pommes Anna og rødvinssauce
Desserter:
Rødvinspocheret pære med kanelparfait, syrlig vanillecreme og sprødt
Garteau Marcel med råsyltede bær, citronsne, crumble og solbærsorbet (Tillæg kr. 15,-)
Syltede blommer med portvinscreme og sprødt
Vinter
Forretter:
Cremet Hokkaido græskar suppe med thai basilikum og brødcroutons
Røget dyrekølle med rysteribs og friteret peberrod (Tillæg kr. 15,-)
Laksemousse af varmrøget laks på salat, syltede rødløg og friterede kapers
Hovedretter:
Langtidsstegt kalvespidsbryst med brun farin og timian, pastinakpuré, glaserede beder, stegte kartofler og skysauce
Helstegt oksefilet med krølfedt, bagte rodfrugter, pommes Anna og pebersauce tilsmagt med cognac
Poussin stegt med rosmarin, stegte kartofler, ristede svampe, surt og madeirasauce (Tillæg kr. 10,-)
Desserter:
Marmor chokolademousse med klementinkompot og tuille
Æbletærte med kanel, syltede brombær og flødeskum
Brombærmousse med ristede nødder og tuille
Tilvalg
Til velkomst
- Soyaristede mandler, krydret sprød pasta, peanuts m.m Kr. 30,-
- Rodfrugtechips Kr. 30,-
- Mini butterdejsskaller med rejemousse og rogn Kr. 50,-
- 2 slags kanapéer Kr. 50,-
Til kaffen
- Hjemmebagte småkager Kr. 25,-
- Hjemmelavet petit four pr. stk. Kr. 25,-
- Hjemmelavet fyldt chokolade Kr. 45,-
- Hjemmebagt kage Kr. 50,-
- Hjemmelavede træstammer Kr. 45,-
- Lagkage Kr. 60,-
Natmad
- 3 mini fingersandwich med hjemmelavet fyld Kr. 95,-
- Løgsuppe med ostebrød Kr. 95,-
- Aspargessuppe med fløde og kødboller Kr. 95,-
- Cremet svampesuppe med brødcroutons Kr. 95,-
- Frikadeller med kartoffelsalat Kr. 95,-
- Pølsebord med tilbehør Kr. 125,-
Har I andre ønsker, er det sikkert også en mulighed ☺
Kom gerne forbi og få en snak om mulighederne
– på Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre…

I hjertet af byen
Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven
Kun få skridt til vandkanten! Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste badestrand.

Med havnen som nabo
Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse
Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.
Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand
Vesterbrogade 4B, Torvet
3250 Gilleleje
Tlf: +45 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk
