Selskabsmenuer på Hotel Gilleleje Strand

Følgende menuer er forslag og sammensat af vores køkkenchef til min. 20 personer.

Det er jeres dag, og har I særlige ønsker, vil vi gøre hvad vi kan for at indfri dem.

På Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre …

Forår

Forretter:

Laks marineret med rosa peber, rygeostecreme, radiser og rugbrødschips

Bagt hvid fisk med urtepanade, råsyltede urter og rødbedeglace

Friske asparges med rejer og friteret citronsmør (Tillæg kr. 10,-)

Hovedretter:

Lammeculotte stegt med hvidløg og citron, spinat timbale, råsyltede rabarber, knust kartoffel og lammesky

Helstegt kalvefilet med gulerodspuré, grønne asparges, bagte tomater, sprød Seranoskinke, små kartofler og sauce italienne (Tillæg kr. 15,-)

Kalkunbryst farseret med abrikoser, spinat sautee med forårsløg, stegte kartofler og forårsløg

Desserter:

Kold rabarberconsommé med hyldeblomst parfait, rabarberkompot og tuille

Citron marengs tærte med nougatmousse og chokolade

Brownie med nødder og vanilleis

 

 

Sommer

Forretter:

Røget laks med flødestuvet spinat og friske asparges
(Tillæg kr. 15,-)

Lynstegt tun med langtidsbagte dadeltomater, parmesankiks og balsamico glace (Tillæg kr. 15,-) 

Serano skinke med melonsalsa og sprødt

 

Hovedretter:

Skiver af kalvefilet med jomfruhummer, smørsauteret sommergrønt, pommes Anna og kalvesky tilsmagt med cognac og hummersmør
(Tillæg kr. 25,-)

Unghanebryst stegt med druer, stegte kartofler, sommergrønt og mandel/sherrysauce

Lammefilet med basilikum og semidried tomater, smørvendt sommergrønt, Gilleleje Strands rösti og lammesky
(Tillæg kr. 25,-)

 

Desserter:

Jordbær Romanoff, Jordbær marineret med vodka og appelsin, hertil creme Chantilly

Passions parfait med chokolade crumble og friske bær

Desserttallerken med køkkenets udvalg af 4-5 slags dessert
(Tillæg kr. 20,-)

 

 

Efterår

Forretter:

Røget andebryst med æble/tranebær kompot, chips og ristede græskarkerner

Cremet hønsekødsuppe med urter, hønsekød og persilleolie

Rejesoufflé med hummerbisque hjerte, trøffelsauce og porrefrit
(Tillæg kr. 10,-)

 

Hovedretter:

Langtidsstegt kalveculotte med ristede svampe, stegte kartofler med timian, bagte rodfrugter og svampesauce

Let sprængt, langtidsstegt svinefilet med æblesky, steget æbler og nødder, ristede kartofler og bagte pastinakker

Skiver af oksefilet med svamperagout med parmesan, bønner med rødløg Pommes Anna og rødvinssauce

 

Desserter:

Rødvinspocheret pære med kanelparfait, syrlig vanillecreme og sprødt

Garteau Marcel med råsyltede bær, citronsne, crumble og solbærsorbet (Tillæg kr. 15,-)

Syltede blommer med portvinscreme og sprødt

 

 

Vinter

Forretter:

Cremet Hokkaido græskar suppe med thai basilikum og brødcroutons

Røget dyrekølle med rysteribs og friteret peberrod (Tillæg kr. 15,-)

Laksemousse af varmrøget laks på salat, syltede rødløg og friterede kapers

 

Hovedretter:

Langtidsstegt kalvespidsbryst med brun farin og timian, pastinakpuré, glaserede beder, stegte kartofler og skysauce

Helstegt oksefilet med krølfedt, bagte rodfrugter, pommes Anna og pebersauce tilsmagt med cognac

Poussin stegt med rosmarin, stegte kartofler, ristede svampe, surt og madeirasauce (Tillæg kr. 10,-)

 

Desserter:

Marmor chokolademousse med klementinkompot og tuille

Æbletærte med kanel, syltede brombær og flødeskum

Brombærmousse med ristede nødder og tuille

 

Tilvalg

Til velkomst
  • Soyaristede mandler, krydret sprød pasta, peanuts m.m                 Kr. 30,-
  • Rodfrugtechips                                                                                                    Kr. 30,-
  • Mini butterdejsskaller med rejemousse og rogn                                  Kr. 50,-
  • 2 slags kanapéer                                                                                                  Kr. 50,-
Til kaffen
  • Hjemmebagte småkager                                                                                 Kr. 25,-
  • Hjemmelavet petit four pr. stk.                                                                    Kr. 25,-
  • Hjemmelavet fyldt chokolade                                                                       Kr. 45,-
  • Hjemmebagt kage                                                                                              Kr. 50,-
  • Hjemmelavede træstammer                                                                         Kr. 45,-
  • Lagkage                                                                                                                  Kr. 60,-

Natmad
  • 3 mini fingersandwich med hjemmelavet fyld                                     Kr. 95,-
  • Løgsuppe med ostebrød                                                                                 Kr. 95,-
  • Aspargessuppe med fløde og kødboller                                                   Kr. 95,-
  • Cremet svampesuppe med brødcroutons                                               Kr. 95,-
  • Frikadeller med kartoffelsalat                                                                     Kr. 95,-
  • Pølsebord med tilbehør                                                                                  Kr. 125,-
Har I andre ønsker, er det sikkert også en mulighed

Kom gerne forbi og få en snak om mulighederne

– på Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre…

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten! Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste badestrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk