Selskabsbuffet på Hotel Gilleleje Strand

Følgende buffet er sammensat af vores køkkenchef til min. 30 personer.

Det er jeres dag, og har I særlige ønsker, vil vi gøre hvad vi kan for at indfri dem.

På Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre …

Buffet 1

Rejesalat med agurk og citron samt parmesankiks

Semibagt laks på salat, crudité af bolsjebeder, rygeostcreme og rugbrødschips

Serano skinke med melonsalat

Letsprængt svinefilet med bacon og figner

Langtidsstegt kalvetyksteg med timian, hertil bagte rodfrugter

Savoykålsalat med bagte tomater og saltede mandler

Kartoffelsalat med olie/eddike, cornichons, rødløg og urter

Jeres valg af serveret dessert

Buffet 2

Pebermarineret laks med rygeostcreme og radiser

Kulmule i tang med orientalsk marinerede urter

Syltet svinemørbrad med honningglaserede beder

Helstegt oksefilet som roastbeef med flødepeberrod, friteret peberrod og bagte løg

Chili/mangomarineret kyllingebryst med savoykål og tranebær

Pastasalat med grillet peberfrugt

Sprød salat med grillede artiskokker og tranebær

Jeres valg af serveret dessert

Buffet 3

Tillæg kr. 35,-

Tigerrejer stegt med hvidløg, hertil spidskålssalat

Lynstegt tun med langtidsbagte tomater

Helstegt oksefilet med krølfedt

Kylling supreme i flødetomatsauce med oliven og oregano

Stegt andebryst med æblekompot, pastinak og jordskokkechips

Flødekartofler med hvidløg og ost

Salat af broccoli-asparges, hvidløgscroutons, bacon og rødløg

Salat med fetaost, dadeltomater og basilikum

Jeres valg af serveret dessert

Buffet 4

Forret efter jeres valg

Carvery buffet med 2 slags kød

Flødekartofler

Stegte kartofler

2 slags sauce

2 slags salat

Jeres valg af serveret dessert

Buffet 5

Tillæg kr. 30,-

Forret efter jeres valg

Carvery buffet med 3 slags kød

Flødekartofler

Stegte kartofler

2 slags sauce

3 slags salat

Jeres valg af serveret dessert

Vælg mellem følgende slags kød/fisk:

Buffet 4 & 5

Laks – f.eks. dampet, bagt med sennep og urter

Kyllingebryst – f.eks. stegt eller farseret

Kalkun – f.eks. varseret eller glaseret

Skinke med eller uden glasering

Svinemørbrad – f.eks. helstegt med urter eller i Seranoskinke

Revelsben – f.eks. med BBQ

Kalveculotte – f.eks. langtidsstegt med timian og hvidløg

Lammeculotte

Oksefilet – f.eks. helstegt med hvidløg og rosmarin

Der kan mod tillæg serveres kalve/oksemørbrad, kalvefilet og vildt

Vælg mellem følgende saucer:

Buffet 4 & 5

Rødvinssauce

Svampesauce

Pebersauce

Bearnaisesauce

Choronsauce

Madeirasauce

Portvinssauce

Forslag til salater:

Buffet 4 & 5

Broccolisalat – f.eks. med rødløg og creme fraiche

Vandmelonsalat – f.eks. med feta, mynte og oliven

Sprød salat – f.eks. med grillet artiskok, tomater og pinjekerner

Linse- eller bønnesalat – f.eks. med torvets grønt eller thaibasilikum, flasketomater og kål

Forslag til forret

Buffet 4 & 5

Laks marineret med rosa peber, rygeostcreme, radiser og rugbrødschips

Røget laks med flødestuvet spinat og friske asparges (Tillæg kr. 15,-)

Lynstegt tun med langtidsbagte dadeltomater, parmesankiks og balsamico glace (Tillæg kr. 15,-)

Cremet hønsekødssuppe med urter, hønsekød og persilleolie

Røget andebryst med anissyltede æbler og ristede nødder

Forslag til dessert

Alle buffeter

Passionsparfait med chokoladecrumble og friske bær

Rødvinspocheret pære med kanelparfait, syrlig vanillecreme og sprødt

Gateau Marcel med råsyltede bær, citronsne, crumble og solbærsorbet (Tillæg kr. 15,-)

Desserttallerken med køkkenets udvalg af 4-5 slags dessert
(Tillæg kr. 20,-)

Æble panna cotta med kanelkiks

Æbletærte med creme fraiche

Chokolademousse med flødeskum og sprødt

 

Tilvalg

Til velkomst
  • Soyaristede mandler, krydret sprød pasta, peanuts m.m                 Kr. 30,-
  • Rodfrugtechips                                                                                                    Kr. 30,-
  • Mini butterdejsskaller med rejemousse og rogn                                  Kr. 50,-
  • 2 slags kanapéer                                                                                                  Kr. 50,-
Til kaffen
  • Hjemmebagte småkager                                                                                 Kr. 25,-
  • Hjemmelavet petit four pr. stk.                                                                    Kr. 25,-
  • Hjemmelavet fyldt chokolade                                                                       Kr. 45,-
  • Hjemmebagt kage                                                                                              Kr. 50,-
  • Hjemmelavede træstammer                                                                         Kr. 45,-
  • Lagkage                                                                                                                  Kr. 60,-

Natmad
  • 3 mini fingersandwich med hjemmelavet fyld                                     Kr. 95,-
  • Løgsuppe med ostebrød                                                                                 Kr. 95,-
  • Aspargessuppe med fløde og kødboller                                                   Kr. 95,-
  • Cremet svampesuppe med brødcroutons                                               Kr. 95,-
  • Frikadeller med kartoffelsalat                                                                     Kr. 95,-
  • Pølsebord med tilbehør                                                                                  Kr. 125,-
Har I andre ønsker, er det sikkert også en mulighed

Kom gerne forbi og få en snak om mulighederne

– på Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre…

I hjertet af byen

Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven

Kun få skridt til vandkanten! Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste badestrand.

Med havnen som nabo

Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse

Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.

Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk