
Selskabsbuffet på Hotel Gilleleje Strand
Følgende buffet er sammensat af vores køkkenchef til min. 30 personer.
Det er jeres dag, og har I særlige ønsker, vil vi gøre hvad vi kan for at indfri dem.
På Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre …
Buffet 1
Rejesalat med agurk og citron samt parmesankiks
Semibagt laks på salat, crudité af bolsjebeder, rygeostcreme og rugbrødschips
Serano skinke med melonsalat
Letsprængt svinefilet med bacon og figner
Langtidsstegt kalvetyksteg med timian, hertil bagte rodfrugter
Savoykålsalat med bagte tomater og saltede mandler
Kartoffelsalat med olie/eddike, cornichons, rødløg og urter
Jeres valg af serveret dessert
Buffet 2
Pebermarineret laks med rygeostcreme og radiser
Kulmule i tang med orientalsk marinerede urter
Syltet svinemørbrad med honningglaserede beder
Helstegt oksefilet som roastbeef med flødepeberrod, friteret peberrod og bagte løg
Chili/mangomarineret kyllingebryst med savoykål og tranebær
Pastasalat med grillet peberfrugt
Sprød salat med grillede artiskokker og tranebær
Jeres valg af serveret dessert
Buffet 3
Tillæg kr. 35,-
Tigerrejer stegt med hvidløg, hertil spidskålssalat
Lynstegt tun med langtidsbagte tomater
Helstegt oksefilet med krølfedt
Kylling supreme i flødetomatsauce med oliven og oregano
Stegt andebryst med æblekompot, pastinak og jordskokkechips
Flødekartofler med hvidløg og ost
Salat af broccoli-asparges, hvidløgscroutons, bacon og rødløg
Salat med fetaost, dadeltomater og basilikum
Jeres valg af serveret dessert
Buffet 4
Forret efter jeres valg
Carvery buffet med 2 slags kød
Flødekartofler
Stegte kartofler
2 slags sauce
2 slags salat
Jeres valg af serveret dessert
Buffet 5
Tillæg kr. 30,-
Forret efter jeres valg
Carvery buffet med 3 slags kød
Flødekartofler
Stegte kartofler
2 slags sauce
3 slags salat
Jeres valg af serveret dessert
Vælg mellem følgende slags kød/fisk:
Buffet 4 & 5
Laks – f.eks. dampet, bagt med sennep og urter
Kyllingebryst – f.eks. stegt eller farseret
Kalkun – f.eks. varseret eller glaseret
Skinke med eller uden glasering
Svinemørbrad – f.eks. helstegt med urter eller i Seranoskinke
Revelsben – f.eks. med BBQ
Kalveculotte – f.eks. langtidsstegt med timian og hvidløg
Lammeculotte
Oksefilet – f.eks. helstegt med hvidløg og rosmarin
Der kan mod tillæg serveres kalve/oksemørbrad, kalvefilet og vildt
Vælg mellem følgende saucer:
Buffet 4 & 5
Rødvinssauce
Svampesauce
Pebersauce
Bearnaisesauce
Choronsauce
Madeirasauce
Portvinssauce
Forslag til salater:
Buffet 4 & 5
Broccolisalat – f.eks. med rødløg og creme fraiche
Vandmelonsalat – f.eks. med feta, mynte og oliven
Sprød salat – f.eks. med grillet artiskok, tomater og pinjekerner
Linse- eller bønnesalat – f.eks. med torvets grønt eller thaibasilikum, flasketomater og kål
Forslag til forret
Buffet 4 & 5
Laks marineret med rosa peber, rygeostcreme, radiser og rugbrødschips
Røget laks med flødestuvet spinat og friske asparges (Tillæg kr. 15,-)
Lynstegt tun med langtidsbagte dadeltomater, parmesankiks og balsamico glace (Tillæg kr. 15,-)
Cremet hønsekødssuppe med urter, hønsekød og persilleolie
Røget andebryst med anissyltede æbler og ristede nødder
Forslag til dessert
Alle buffeter
Passionsparfait med chokoladecrumble og friske bær
Rødvinspocheret pære med kanelparfait, syrlig vanillecreme og sprødt
Gateau Marcel med råsyltede bær, citronsne, crumble og solbærsorbet (Tillæg kr. 15,-)
Desserttallerken med køkkenets udvalg af 4-5 slags dessert
(Tillæg kr. 20,-)
Æble panna cotta med kanelkiks
Æbletærte med creme fraiche
Chokolademousse med flødeskum og sprødt
Tilvalg
Til velkomst
- Soyaristede mandler, krydret sprød pasta, peanuts m.m Kr. 30,-
- Rodfrugtechips Kr. 30,-
- Mini butterdejsskaller med rejemousse og rogn Kr. 50,-
- 2 slags kanapéer Kr. 50,-
Til kaffen
- Hjemmebagte småkager Kr. 25,-
- Hjemmelavet petit four pr. stk. Kr. 25,-
- Hjemmelavet fyldt chokolade Kr. 45,-
- Hjemmebagt kage Kr. 50,-
- Hjemmelavede træstammer Kr. 45,-
- Lagkage Kr. 60,-
Natmad
- 3 mini fingersandwich med hjemmelavet fyld Kr. 95,-
- Løgsuppe med ostebrød Kr. 95,-
- Aspargessuppe med fløde og kødboller Kr. 95,-
- Cremet svampesuppe med brødcroutons Kr. 95,-
- Frikadeller med kartoffelsalat Kr. 95,-
- Pølsebord med tilbehør Kr. 125,-
Har I andre ønsker, er det sikkert også en mulighed ☺
Kom gerne forbi og få en snak om mulighederne
– på Hotel Gilleleje Strand kan det meste lade sig gøre…

I hjertet af byen
Med sin placering midt på torvet er der mulighed for både at nyde byens pulserende caféliv, torvedage, shopping eller en tur i det idylliske og historiske fiskerkvarter.

Med stranden i baghaven
Kun få skridt til vandkanten! Lån badelagner i receptionen, bestil en picnickurv og nyd en dag på byens bedste badestrand.

Med havnen som nabo
Få skridt fra den charmerende fiskerihavn, hvor du kan opleve den maritime stemning.

Book værelse
Vi sidder klar ved telefon og mail – også hvis du er interesseret i at høre mere om vores selskaber eller konferencer.
Tlf: 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand
Vesterbrogade 4B, Torvet
3250 Gilleleje
Tlf: +45 48 30 05 12
Mail: hotel@gillelejestrand.dk
