Jul og hygge i Gilleleje

JUL PÅ HOTEL GILLELEJE STRAND

Julefrokost, julelækkerier og meget mere…

Julefrokost

Julefrokost 2. juledag

Jul og nytår – Ud af huset

Åbningstider

Juledekoration og glade gæster der skåler

Julefrokostbræt

Serveres i restaurant og pub alle dage til frokost
fra d. 24. november
1. servering
  • Stegt sild med dildmayo og æg
  • Sprødstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
  • Lakridsgravad laks med fennikel og rævesauce
  • Hønsesalat med sprødstegt baconservering
2. servering
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Julemedister med grønlangkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 279,-

Julefrokost 

Serveres i Restauranten fredage og lørdage fra kl. 17.00

Øvrige dage hele dagen ved forudbestilling til min. 8 pers.

1. servering:
  • Karrysild med æbler og selleri
  • Stegt sild med dildmayo og æg
  • Sprødstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
  • Æg og rejer med grøn mayo
  • Lakridsgravad laks med fennikel og rævesauce
2. servering
  • Hønsesalat med sprødstegt bacon
  • Brandy-leverpostej med svampe og bacon
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Julemedister med grønlangkål
  • Confiteret and med brunede kartofler og hjemmelavet rødkål med appelsin og kanel
3. servering
  • Brieost med chutney og sprøde kiks
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 439,-

Julestemning på Hotel Gilleleje Strand
Årets julefrokost i Gilleleje

Julefrokost

Vi har de helt rigtige rammer til en julehyggelig julefrokost – om I er 8, 25 eller 100.

I Salen eller restauranten – afhængig af antal

Lækker juleanretning med 3 serveringer

Kr. 439,-

Ring og hør nærmere og bestil på 48 30 05 12

Juleanretning 2. juledag

Med alt det bedste – hjemmelavet naturligvis

Kr. 439,- 

Lækker juleanretning

2. juledag – kl. 12.00-16.00 med tre serveringer

Bestil bord på 48 30 05 12 

Julefrokost 2. juledag

Juleanretning 2. juledag

1. servering:
  • Karrysild med æbler og selleri
  • Stegt sild med dildmayo og æg
  • Sprødstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
  • Æg og rejer med grøn mayo
  • Lakridsgravad laks med fennikel og rævesauce
2. servering
  • Hønsesalat med sprødstegt bacon
  • Brandy-leverpostej med svampe og bacon
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Julemedister med grønlangkål
  • Confiteret and med brunede kartofler og hjemmelavet rødkål med appelsin og kanel
3. servering
  • Brieost med chutney og sprøde kiks
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 439,-

Køkkenets julelækkerier:

 

 

Vores hyggelige Pub er det perfekte sted til julehygge med køkkenets julelækkerier

Hjemmelavet gløgg og æbleskiver

Kr. 95,-

 

Hjemmelavet gløgg       

Kr. 65,-

Æbleskiver     

Kr. 45,-

Julemiddag

Lækkert og nemt

Klassisk julemiddag med andesteg og ris a la mande – og mandel naturligvis

 

Julemiddagen skal bestilles
senest d. 20. december kl. 16 og afhentes d. 24. december
kl. 13.00 – 15.00

 

Nytårsmenu

Når det skal være festligt
og godt

Køkkenet har sammensat en lækker menu.

 

Nytårsmenuen skal bestilles
senest d. 27. december kl. 16
og afhentes d. 31. december
kl. 14.00-16.00

 

Køkkenets åbningstider:

Åbningstider i julen 2020

Lørdag d. 23. december Kl. 12.00-16.00
Søndag d. 24. december LUKKET
Mandag d. 25. december LUKKET
Tirsdag d. 26. december Kl. 12.00-20.00
Onssdag d. 27. december Kl. 12.00-20.00
Torsdag d. 28. december Kl. 12.00-20.00
Fredag d. 29.dec. Kl. 12.00-20.00
Lørdag d. 30. december Kl. 12.00-21.00
Søndag d. 31. december Kl. 12-16

Fra mandag d. 1. januar  LUKKET frem til 18. januar

Åbningstider i julen2 2020

Julefrokost og julelækkerier

Man går aldrig galt i byen på Hotel Gilleleje Strand

Møder og konferencer

Stemningsfulde rammer og udsøgt service

Skal du have fest?

Vi har lokalerne …

Værelser på Hotel Gilleleje Strand

– med en udsigt der er værd at skrive hjem om …

Hotel Gilleleje Strand

Vesterbrogade 4B, Torvet

3250 Gilleleje

Tlf: +45 48 30 05 12

Mail: hotel@gillelejestrand.dk

Hotel Gilleleje Strand er medlem af Small Danish Hotels